Пољопривредни факултет
Београд
| Матична установа | Универзитет у Београду |
|---|---|
| Врста | Факултет |
| Тип оснивача | Институција чији је оснивач Република Србија |
| Локација | Град Београд |
| Година оснивања | 1919 |
| Акредитација | Последња акредитација: 2020. године - Национално тело за акредитацију и проверу квалитета у високом образовању Србије |
Програми
| Назив програма | Врста | Образовни ниво | Трајање | Језици | |
|---|---|---|---|---|---|
| АГРОЕКОНОМИЈА | Академске | Основне студије | 4 године | Српски | |
| БИЉНА ПРОИЗВОДЊА | Академске | Основне студије | 4 године | Српски | |
| БИОТЕХНИЧКИ И ИНФОРМАЦИОНИ ИНЖЕЊЕРИНГ | Академске | Основне студије | 4 године | Српски | |
| ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У ПРОИЗВОДЊИ ХРАНЕ | Академске | Основне студије | 4 године | Српски | |
| ЗООТЕХНИКА | Академске | Основне студије | 4 године | Српски | |
| ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА | Академске | Основне студије | 4 године | Српски | |
| ФИТОМЕДИЦИНА | Академске | Основне студије | 4 године | Српски | |
| АГРОЕКОНОМИЈА | Академске | Мастер студије | 1 година | Српски | |
| ВОЋАРСТВО И ВИНОГРАДАРСТВО И ВИНАРСТВО | Академске | Мастер студије | 1 година | Српски | |
| ЗАШТИТА ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ У ПОЉОПРИВРЕДИ | Академске | Мастер студије | 1 година | Енглески и Српски | |
| ПОЉОПРИВРЕДА | Академске | Мастер студије | 1 година | Српски | |
| ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА | Академске | Мастер студије | 1 година | Српски | |
| ФИТОМЕДИЦИНА | Академске | Мастер студије | 1 година | Српски | |
| АГРОЕКОНОМИЈА И РУРАЛНИ РАЗВОЈ | Академске | Докторат | 3 године | Српски | |
| ЛАНАЦ ВРЕДНОСТИ ПОЉОПРИВРЕДНО ПРЕХРАМБЕНИХ ПРОИЗВОДА | Академске | Докторат | 3 године | Енглески и Српски | |
| ПОЉОПРИВРЕДНЕ НАУКЕ | Академске | Докторат | 3 године | Српски | |
| ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА | Академске | Докторат | 3 године | Српски | |
| ЗООТЕХНИКА | Академске | Специјалистичке студије | 1 година | Српски | |
| ПРЕХРАМБЕНА ТЕХНОЛОГИЈА | Академске | Специјалистичке студије | 1 година | Српски |
Извор информација:
Интернет презентација институције
Водич за студенте Комисије за акредитацију и проверу квалитета




